Eğlencenin En Yeni Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Upload
GOOGLE ARAMA MOTORU
Reklam Agaci

Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum

4 posters
YazarMesaj
bihterrr
Yeni üye
Yeni üye
bihterrr

Ruh hali : Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Olgun10
Takım seçimi : Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum 1447

Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Empty
MesajKonu: Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum   Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Icon_minitimePaz Kas. 16, 2008 1:58 pm

Benim sermayem çift el (+) çift göz , karamsardan varan harbi doğru söz,acılarımsa köz ah benim bu sisli yollarım, vay benim körpe ellerim , kara saçlı başım ,dara düştü yarım .Bazen bıktım ,aslen yıkıldım ve daldım derinlere sığdan yıldım ,be toplasan 30 şirin yıldım , sabreden dervişin muradaına vardım.Bitmez kaderin uzun yolu , gidilemez tek binekle , içine sinmiş korkak çocuk ileri doğru itekle , burada beklemekle sanma kalıcısı ya pekte bak kaç milyar insanın yaşam bayrağı direkte!... Bu ses benim dinle!...dinle!..dinle!...

Nakarat

Denedim olmadı , çabalarımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum , yolları gözler meczubum uykum kaçtı , iflasın eşiğine battı , bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır , vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır.

Bilmelisin yolunu bulman çok basit ve bedava , yapmamalısın bunu dava , sana dostum diyenler var ya alayı hava en sert tekerlekler bile bir gün mutlak kaçırır hava , gel yanaş!.. yaşın kaç ? hmmm yolun azını gitmişsin tecrübe demek kalpte kalan izdir yanılma , çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaparsın, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın , elindeki ölümlü:para,ev,mülk,tâ ki vücut.Rabb cömertiğinde asla koymamıştır hudut, can yakmak pahasına mı icad oldu barut? Ben gülüp selam ederken simâları nemrut.Ben bu uğurda çok yoruldum olsa zor da içim rahat , ruhum buruk , yüzüm sanık , görsen hor da durum ortamızda , her şey açık meydanda , kaç kişi felci tatı iyi ve kötü arası cereyanında?
Esi_Besi
Paylaşımcı üye
Paylaşımcı üye
Esi_Besi

Ruh hali : Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Cesur10
Takım seçimi : Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum 1443

MesajKonu: Geri: Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum   Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Icon_minitimeÇarş. Haz. 17, 2009 7:04 pm

Paylaşım için sağol. Very Happy
maxped
Yeni üye
Yeni üye

MesajKonu: Geri: Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum   Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Icon_minitimeÇarş. Mart 24, 2010 8:49 pm

SLM
maxped
Yeni üye
Yeni üye

MesajKonu: Geri: Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum   Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Icon_minitimeÇarş. Mart 24, 2010 8:50 pm

bURDA nasıl üyelik oluyor yani ne yapılıyor bu sitede...
Sipsi S
Yönetici
Yönetici

Ruh hali : Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Pusuda10

MesajKonu: Geri: Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum   Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum Icon_minitimeSalı Haz. 15, 2010 9:56 pm

kardeş normal üye oluyosun sonra e-postana gelen aktivasyon koduna tıklıyosun bu kadar:)

Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum
1 sayfadaki 1 sayfası