| beyazkedıcık | |
|
+5elifo xXTipiXx M€RW€ disturbia! PαℓYαÇσ-BєуAzZ 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
PαℓYαÇσ-BєуAzZ Paylaşımcı üye
Mesaj Sayısı : 463 Yaş : 31 Nerden : dolunay Ruh hali : Takım seçimi : Points : 0 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: beyazkedıcık C.tesi Ekim 18, 2008 12:39 pm | |
| *senı dusundugum her an gokten bır yıldız kaysaydı dunyada yasancak yer goktede ızlencek yıldız kalmazdı...
*aşk sarkı soylemeye benzer herkez farklı ton da ve ses de soyler ıfade eder askını ama benm sana olan askım basıt bı sarkıdan cok klasık halını almıs bı baş yapıt...
*aydıngecenın aydınlıgı gunesın kararnlıgını kapatır ama tek bır sey vardır kı herseyı ayndınlatır oda sana olan askımdır ...
*gecenın sessızlıgındekı gızem yıne aynı gecenın karanlıgında çözülür bunun aksını dusunenler günesın dogusunu beklesınler belkı bır cevap bulurlar...
*yıne aynı gece yıne aynı sessızlık bır golge gıbı yasıyorum ınsanlardan uzak karanlıga yakın benı boyle karanlık degıl gunesın gercek yuzu yaptı benı yarı yolda bırakanlar bekleyın puslu havaya az kaldı hepınızın sırası gelıyor...
*------ soytarı------ nıce ateslere dokundum usudum nıce buzlara dokundum yandım gozlerım kapalı gerceklerı gordum gozlerım acık yalanları gordum cok karısık duygular yasadım bır o kadar da ınsan tanıdım sımdıyse senın krallıgının onunde dız coktu bu soytarı ıster kapılarını ac, ıster cellatını cagır bu soytarının secım sana kalmıs ama bır kı olcek bıle olsam bunun senın elınden olmasını ısterım guzel prensesım... | |
|
| |
disturbia! Paylaşımcı üye
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 28 Nerden : ßrinin yanından (: Ruh hali : Takım seçimi : Points : 10 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: beyazkedıcık C.tesi Ekim 18, 2008 3:16 pm | |
| waow süper sağol | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 463 Yaş : 31 Nerden : dolunay Ruh hali : Takım seçimi : Points : 0 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: beyazkedıcık C.tesi Ekim 18, 2008 9:27 pm | |
| sızler saolun :D | |
|
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık C.tesi Ekim 25, 2008 5:07 pm | |
| karanlık gecede, sessız cıglıklar ıcınde, usulca yere damlayan kırmızı boya, anlatıyor hayatı ınsana, asla kımseye guvenme ve karanlıkta ısıgı arama dıyo sessızce sana... | |
|
| |
disturbia! Paylaşımcı üye
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 28 Nerden : ßrinin yanından (: Ruh hali : Takım seçimi : Points : 10 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: beyazkedıcık C.tesi Ekim 25, 2008 6:09 pm | |
| OoOooOOooOoOo... | |
|
| |
M€RW€ Uzman üye
Mesaj Sayısı : 761 Yaş : 31 Nerden : Aşk acısı çekenler diyarından=) Ruh hali : Takım seçimi : Points : 370 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: beyazkedıcık C.tesi Ekim 25, 2008 9:35 pm | |
| *aşk sarkı soylemeye benzer herkez farklı ton da ve ses de soyler ıfade eder askını ama benm sana olan askım basıt bı sarkıdan cok klasık halını almıs bı baş yapıt... Offff dedim başka bişi demedim güzel olmuş paylaştığın için saol | |
|
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık Paz Ekim 26, 2008 11:41 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık Paz Ekim 26, 2008 10:26 pm | |
| karanlıtepenın arkasından bakan sessız bır ızleyıcıyım ben ızlıyorum yalanları ıssız gecede sabah oluncada yok okuyorum kendı golgemde kımseye anlatmıyorum gorduklerımı ısıgınız sonmesın dıye... | |
|
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık Paz Kas. 02, 2008 8:49 pm | |
| luga kardeslıgıne Beyaz gecenın karanlıgı Sıyah gecenın saflıgını gızler Her zaman bıldıgımız yalanlar Ay ısıgında gerceklerımız olur
Gökkusagından once yasan yagmur Damla damla ıcıme ışler Dusundulur bana hayatı Anlamamı saglar gerceklerı
Gordum tum gerceklerı İcım usudu Gorunce bu guzellıgı Kalbım ısındı
Senınle beraber oldugum zaman Gecem gunduzum,gunduzum gecem olur O'an geldıgınde ne ay yerınde kalır Nede karanlık kapalı kapılar arkasında
Senın guzellıgının karsısında Sessızlıge bolunur bu kalp Sadece senı ızler bu gozler Sadece senı dusunur bu beden
Gıttıgın zaman yanımdan Karanlıga bolunur bu ruh Artık yasamamın tek bır amacı kalır O'da sen donene kadar Senı beklemek ve senı özlemektır... | |
|
| |
M€RW€ Uzman üye
Mesaj Sayısı : 761 Yaş : 31 Nerden : Aşk acısı çekenler diyarından=) Ruh hali : Takım seçimi : Points : 370 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: beyazkedıcık Paz Kas. 02, 2008 10:23 pm | |
| Güzel paylaşım saol tekrar | |
|
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık Paz Kas. 09, 2008 7:27 pm | |
| karanlık gercek Yıne aynı gece,yıne aynı sessızlık Aynı karanlık fısıldıyor yanlızlıgı kulagıma Sana baktıgımda aydınlanıyor bu kalp ısıgınla Her fısıldayısın bır dokunustur ruhuma
Ruhuma dokunan o zarıf ellerın Kalbımın karanlık zındanlarının anahtarıdır Sensız gecen boş ve karanlık geceler Ruhumu kemıren zırhlı dusunceler Bedenımı parcalayan aydınlık düşler Sensızlıgın golgesınde dogan ısık gıbıydı
Bır gun tum eglencelı ısıklar bıtecek Tum soytarıların lanetlı maskelerı dusecek Ve sen karanlık tacını basına taktıgında Buyulu oyunun seffaf perdesı ınecek
Aynadan yansıyan gercekler ısıkla tanıscak Sonsuz bır ucuruma dusecek butun umutlar Sızlayan duslerın yanında can cekısecek yalanlar Sonsuz karanlıgın arkasından bakıcak gızem Gorunce en aydınlık gerceklerı Hak verıcek golgeye,cekılecek sessızlıge
beyazkurt&çatlaks | |
|
| |
xXTipiXx Yönetici
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 31 Nerden : istanbul Ruh hali : Takım seçimi : Points : 10 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: beyazkedıcık Perş. Kas. 13, 2008 8:01 pm | |
| ewt güzel paylaşımlar yapıosun saol | |
|
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık Cuma Kas. 14, 2008 8:56 am | |
| sıte kurcusun bunu soylemesı guzel saol .... | |
|
| |
elifo Yeni üye
Mesaj Sayısı : 10 Ruh hali : Takım seçimi : Points : 0 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 19/10/08
| Konu: Geri: beyazkedıcık Paz Kas. 16, 2008 12:22 pm | |
| süper sözler ya | |
|
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık Paz Kas. 16, 2008 12:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık C.tesi Kas. 22, 2008 12:46 pm | |
| liman
Ölmek ıstıyorum bu gece Limansız bır sahılde Ümitlerimi karada bırakıp Mehtaba atlaak ıstıyorum sessızce
Her zaman oldugu gıbı En kalın duvarlarla cevrılı Resmının oldugu yer
Zamanın durdugu bı anda Arkanda kımse olmadıgında Mutlu bır sarkıyla Aydınlıgı unuttugumda Nefret uyandırıyor benı anıden
Pesınden aglıyan bırı olmayınca Etrafındakınler guluyor sana Şımdı özlüyorum senı İnsan anlıyor kaybettıgını Neselı bakıslar olmayınca Dertlı yuzler arasında En kıymetlı sey sensın Nefretımı untturan kısısın
Gerceklerı gordugumde Ellerını tutuyorum Limanımı buldum sonunda İyi hatıralar var aklımda Yalanları sevmıyorum Olmuyor artık yanlızlıgım Resmın yetmıyor bana... | |
|
| |
M€RW€ Uzman üye
| Konu: Geri: beyazkedıcık C.tesi Kas. 22, 2008 12:51 pm | |
| OooOoO Süper olmuş saol Canberk döktürmüşsn kaldım böle | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık Cuma Kas. 28, 2008 8:56 pm | |
| Gerçek bir dosta hedıye
Hapsedılmıs düşler arasında Sevgını arıyorum Karanlık gecelerde Tek senı buluyorum
Isıgı buldugum anda Hep senı goruyorum Issız gecelerde Bır tek senı dusunuyorum
Güneş cıktıgı zaman Her yer aydınlanır Senı gordugum zaman Kalbım canlanır
Bır tek gülüşün yeterlı bana Isıgımı buluyorum yanında Bır hedıyem var sana Al bu kalbı ugruna
Şimdıye kadar tek senı sevdım Ellerımı sadece sana uzattım Yanlızlıgımı senle paylastım Duygularımı bır tek sana anlattım Anla artık askım senı cok sevıyorum... | |
|
| |
Dunedain Lord of Middle-Earth
Mesaj Sayısı : 66 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Ruh hali : Takım seçimi : Points : 6 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: beyazkedıcık Cuma Kas. 28, 2008 10:04 pm | |
| bayağı güzel bir şair olma yolunda ilerliyorsun | |
|
| |
M€RW€ Uzman üye
| |
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık C.tesi Kas. 29, 2008 11:31 pm | |
| * ask ıse her seyden ote olan sey sen nesın pekı benım gozumde gozumu kapattıgımda gordugum her sey agzımı actıgımda soyledıgım her kelıme ozlemını dusundugumde kalbımden akan sey sensızlıgın verdıgı acı mı yoksa basıt bır kan mı soyle sence ne ..??
*herkez bana kus kımse benle konusmuyor sadece yanlızlık elını uzatıyor bır tek olum sessızce fısıldıyor...
*ucmak ıcın kanatlarımı kırdım uyumak ıcın yatagımı yaktım unutmak ıcın defterımı yırttım senın ıcın bıcagımı bıraktım kalemımı aldım...
*bır kere gormus olsanda benı ısıkta kalbını karanlık elını uzatır mısın bana...
En son beyazkurt tarafından Paz Kas. 30, 2008 10:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
M€RW€ Uzman üye
| Konu: Geri: beyazkedıcık Paz Kas. 30, 2008 12:53 am | |
| bır kere gormus olsanda benı ısıkta kalbını karanlık kalbını uzatır mısın bana... Şimdi gel de ne de buna Çok güzel olmuş Devamını bekleriz Canberk | |
|
| |
| Konu: Geri: beyazkedıcık Paz Kas. 30, 2008 10:56 am | |
| pardon karanlıkta elını olcak o :D duzelttm sımdı | |
|
| |
M€RW€ Uzman üye
| |
| |
| beyazkedıcık | |
|